Tražite brzu i stručnu liječničku pomoć ili preventivni pregled? Kvalitetne liječničke ekipe Poliklinike Sunce - Agram u suradnji s vrhunskim konzilijarnim liječnicima osiguravaju to u najbržem mogućem roku.

Poliklinika Sunce - Agram koristi najsuvremeniju medicinsku opremu dostupnu na tržištu, a u lijepo uređenim prostorima pregledi se obavljaju bez čekanja. Posjet liječniku odsad može biti ugodno iskustvo!

Poliklinika Sunce - Agram
Trg međunarodnog prijateljstva 20
Info telefon: +387 33 755 547
Prijemi/odjave: +387 33 755 561; +387 33 755 560
E-mail: dzo@bosna-sunce.ba
Web: http://www.bosna-sunce.ba
GINEKOLOGIJA

ACUSON Antares
ACUSON Antares U Poliklinici se nudi i 4D ultrazvučna dijagnostika koja omogućava prikaz pokretnog organa u stvarnom vremenu. Služi za brz i detaljan prikaz anatomije ploda te omogućuje preciznija mjerenja rasta i izvanredan uvid u finu morfologiju i ponašanje ploda. Osim toga, upotrebom ovog ultrazvuka moguć je i detaljan prikaz unutarnjih organa kao i procjena koštanog sustava. Ova tehnika našla je na široku primjenu u ginekologiji, posebno u dijagnozi urođenih grešaka reprodukcijskog sustava i procjeni tumoroznih tvorbi jajnika uz 3D prikaz krvnih žila tumora. 4D ultrazvuk trenutno je prvi i jedini kao takav uređaj u Sarajevu, ali i u čitavoj BiH.


CR - 201
CR - 201 Iz domene ginekologije istaknuli bismo mogućnost provođenja krioterapije, metode liječenja premalignih promjena na vratu maternice smrzavanjem. Uređaj za krioterapiju posjeduje sondu, tzv. kriosondu koja propuštanjem tekućeg dušika pri niskim temperaturama uništava bolesne promjene tkiva. Zbog izrazito niske temperature dolazi do kristalizacije vode u stanicama i njihova uništavanja - krionekroza. Ovaj zahvat je vrlo učinkovit i bezbolan, te ne zahtjeva analgeziju i izvodi se ambulantno. Ova forma terapije je po prvi put na raspolaganju pacijenticama u BiH upravo u Poliklinici Sunce - Agram.