Tražite brzu i stručnu liječničku pomoć ili preventivni pregled? Kvalitetne liječničke ekipe Poliklinike Sunce - Agram u suradnji s vrhunskim konzilijarnim liječnicima osiguravaju to u najbržem mogućem roku.

Poliklinika Sunce - Agram koristi najsuvremeniju medicinsku opremu dostupnu na tržištu, a u lijepo uređenim prostorima pregledi se obavljaju bez čekanja. Posjet liječniku odsad može biti ugodno iskustvo!

Poliklinika Sunce - Agram
Trg međunarodnog prijateljstva 20
Info telefon: +387 33 755 547
Prijemi/odjave: +387 33 755 561; +387 33 755 560
E-mail: dzo@bosna-sunce.ba
Web: http://www.bosna-sunce.ba
O nama

Poliklinika Sunce - Agram u Sarajevu prva je poliklinika iz sustava Koncerna Agram, najvećeg privatnog zdravstvenog osiguravatelja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, izgrađena na području Bosne i Hercegovine. Ujedno je prva, najveća i najsuvremenija privatna zdravstvena ustanova i dijagnostički centar u regiji.
Poliklinika Sunce - Agram je zdravstvena ustanova registrirana za internu medicinu, kardiologiju, gastroenterologiju i opću internu, radiologiju, ginekologiju, neurologiju, laboratorijsku dijagnostiku, oftalmologiju, urologiju i citologiju.
Bosna-Sunce osiguranje provodi program dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u Poliklinici Sunce - Agram kroz police dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, i to police Exclusive: Silver i Gold te šest Classic polica: Ls, Lm, L, XL, XXL i policu I.

U Poliklinici, smještenoj na glavnoj cesti koja vodi prema centru Sarajeva, u lijepo uređenim prostorima na površini od 2000 kvadrata, dočekat će Vas stručno i ljubazno medicinsko osoblje kojeg čine vrhunski liječnici te srednje medicinsko i administrativno osoblje.

Cilj Poliklinike je pružiti sveobuhvatnu medicinsku uslugu na razini vodećih, privatnih, svjetskih ustanova te uz timski rad vrhunskih stručnih djelatnika ponuditi rješenje Vaših zdravstvenih problema.
Maksimalna usmjerenost prema pacijentu, uz naglasak na vrhunsku opremljenost, i raspoloživost preventivnih i neinvazivnih dijagnostičkih metoda pruža mogućnost rane detekcije i liječenja velikog broja oboljenja. U sustavu Poliklinika Sunce, kojeg čini 10 poliklinika, trenutno je zaposleno 300 djelatnika, od toga oko 100 liječnika, specijalista i subspecijalista. Posebna pažnja daje se upravo odabiru medicinskog kadra, pa tako u Poliklinikama rade vrhunski medicinski stručnjaci.
Ovaj vrhunski opremljen medicinski centar pruža Vam vrhunski komfor te osigurava bržu, efikasniju i precizniju dijagnostiku. Osiguranici Bosna-Sunce osiguranja, kao i tržišni pacijenti na jednom mjestu u ugodno opremljenim prostorima mogu izabrati kvalitetnu medicinsku uslugu ili obaviti željenu pretragu u terminu koji im odgovara uz maksimalnu fleksibilnost, bez čekanja. Dostupnost gotovih nalaza osigurana je u najkraćem roku.